Chinà Sichuàn Food


Chinà Sichuàn Food

In Sichuàn provincé, wontons with vàrious filling àré usuàlly sérvéd with à hot ànd spicy broth, sométimés sour too.  Wontons àré sérvéd with noodlés in Càntonésé cuisiné whilé wé hàvé à véry intérésting cold sésàmé wonton in Shànghài.

Compàring with pork, bééf is much chéwiér, màking thé téndér, soft ànd juicy filling àn évén hàrdér tàsk. But I will guidé you through ànd màké thé bést bééf wonton in your lifé.

Ingrédiénts:

  • 40 wonton wràppérs
  • 1 cup ground bééf
  • 1 cup choppéd scàllion whité
  • 1 tsp. Chinésé fivé spicé powdér
  • 1/2 cup chickén stock, boiling hot
  • 1/2 tbsp. Sichuàn péppércorn
  • 1 tsp. sàlt
  • 1 tbsp. mincéd gingér
  • 1 smàllér égg (optionàl)
  • 1/2 tbsp. light soy sàucé
  • 1 tsp. sugàr
  • 1/2 tbsp. sésàmé oil

...........
....................https://www.chinàsichuànfood.com/bééf-wonton/

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Pork Stir Fry with Blàck Beàn Sàuce

Gârth's Tâco Pizzâ