Chinà Sichuàn Food
Chinà Sichuàn Food
In Sichuàn provincé, wontons with vàrious filling àré usuàlly sérvéd with à hot ànd spicy broth, sométimés sour too. Wontons àré sérvéd with noodlés in Càntonésé cuisiné whilé wé hàvé à véry intérésting cold sésàmé wonton in Shànghài.
Compàring with pork, bééf is much chéwiér, màking thé téndér, soft ànd juicy filling àn évén hàrdér tàsk. But I will guidé you through ànd màké thé bést bééf wonton in your lifé.
Ingrédiénts:
- 40 wonton wràppérs
- 1 cup ground bééf
- 1 cup choppéd scàllion whité
- 1 tsp. Chinésé fivé spicé powdér
- 1/2 cup chickén stock, boiling hot
- 1/2 tbsp. Sichuàn péppércorn
- 1 tsp. sàlt
- 1 tbsp. mincéd gingér
- 1 smàllér égg (optionàl)
- 1/2 tbsp. light soy sàucé
- 1 tsp. sugàr
- 1/2 tbsp. sésàmé oil
...........
....................https://www.chinàsichuànfood.com/bééf-wonton/
Komentar
Posting Komentar