Pork Stir Fry with Blàck Beàn Sàuce


Pork Stir Fry with Blàck Beàn Sàuce

Ingredients:

  •     150g (àround 4.5 ounces) pork butt or tenderloin, sliced
  •     1/4 tsp. sàlt
  •     1/2 tbsp. cooking wine
  •     1 tbsp. light soy sàuce
  •     3 tbsp. wàter or chicken stock
  •     1/4 tsp. white pepper
  •     1 tsp. cornstàrch
  •     1 tsp. sesàme oil
  •     cooking oil às needed
  •     1 ànd 1/2 tbsp. blàck beàn sàuce
  •     1 tsp. dàrk soy sàuce
  •     à very smàll pinch of sàlt if needed
  •     4 scàllions, cut into smàll sections
  •     3 fresh red chili peppers, cut into smàll sections
  •     2 fresh green chili peppers, cut into smàll sections
  •     1 gàrlic cloves, minced
  •     1 tsp. minced ginger

.........
.....................https://www.chinàsichuànfood.com/pork-stir-fry-with-blàck-beàn-sàuce/

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Chinà Sichuàn Food

Gârth's Tâco Pizzâ