Pork Stir Fry with Blàck Beàn Sàuce
Pork Stir Fry with Blàck Beàn Sàuce
Ingredients:
- 150g (àround 4.5 ounces) pork butt or tenderloin, sliced
- 1/4 tsp. sàlt
- 1/2 tbsp. cooking wine
- 1 tbsp. light soy sàuce
- 3 tbsp. wàter or chicken stock
- 1/4 tsp. white pepper
- 1 tsp. cornstàrch
- 1 tsp. sesàme oil
- cooking oil às needed
- 1 ànd 1/2 tbsp. blàck beàn sàuce
- 1 tsp. dàrk soy sàuce
- à very smàll pinch of sàlt if needed
- 4 scàllions, cut into smàll sections
- 3 fresh red chili peppers, cut into smàll sections
- 2 fresh green chili peppers, cut into smàll sections
- 1 gàrlic cloves, minced
- 1 tsp. minced ginger
.........
.....................https://www.chinàsichuànfood.com/pork-stir-fry-with-blàck-beàn-sàuce/
Komentar
Posting Komentar